Karin van den Heuvel

Even voorstellen:

Mijn naam is Karin van den Heuvel en samen met mijn drie kinderen ben ik woonachtig in het fijne Weurt. Als geboren Nijmeegse woon ik sinds zes jaar in onze mooie gemeente Beuningen. In 2017 ben ik gestart als commissielid samenleving en sinds de verkiezingen raadslid en fractievoorzitter van VVD Beuningen.

In het dagelijks leven wandel ik graag met mijn hondje in de uiterwaarden en ben ik betrokken bij diverse maatschappelijke projecten. Voor de VVD heb ik me de afgelopen vier jaar voornamelijk ingezet voor het verbeteren van de luchtkwaliteit, onze geweldige wijkhelden, het onderwijs, maar vooral ook de herziening van het sociaal domein. Dit hoop ik de komende vier jaar voort te kunnen zetten. Naast deze onderwerpen maak ik me vooral ook hard voor een gezond werknemersklimaat met voldoende kansen en werkgelegenheid in onze gemeente. 

Dat wij ons als lokale VVD-afdeling inzetten voor bouwen, veerkracht en vitaliteit past bij onze visie, en bij mijn persoonlijke overtuiging dat we het samen moeten doen. Maar met een open vizier naar de toekomst waarin wij als gemeente alle kansen en mogelijkheden aan moeten grijpen om onze gemeente Beuningen nog mooier te maken dan dat deze al is.