Sophie Torenbeek

Even voorstellen:


Ik ben Sophie Torenbeek, ik ben 22 jaar oud en woon al bijna mijn hele leven in Beuningen. Ik ben sinds juni 2021 voor de VVD actief in de commissie samenleving in de gemeente Beuningen. In het dagelijks leven rij ik paard en ben ik bezig met mijn studie rechten in Nijmegen.


In de volgende periode wil ik me inzetten voor de veiligheid in Beuningen. In Beuningen stijgt de criminaliteit nog steeds, terwijl het in de dorpen om ons heen afneemt. Ik wil me dan ook hardmaken voor een derde BOA in onze gemeente, hierdoor moeten overlast en criminaliteit worden aangepakt. 

Natuurlijk zijn er nog veel meer belangrijke punten voor onze gemeente waar ik mij samen met mijn fractiegenoten voor wil inzetten, bijvoorbeeld voor natuur en milieu en het zorgen voor nieuwe, goede en betaalbare woningen. Starters moeten terecht kunnen in onze gemeente en we moeten ervoor zorgen dat het een fijne omgeving is voor alle leeftijden. 


Kortom, ik wil me inzetten voor meer veiligheid in onze gemeente, onze landbouw en natuur en voor de jongere generatie en starters.